четвер, 17 березня 2016 р.

СЕМІНАР З ПІДГОТОВКИ ЗАХОДІВ НАЦІОНАЛЬНО - ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

У Кіровограді відбувся семінар з підготовки заходів національно - патріотичного виховання
Перший кластерний семінар підготовки до старту заходів з Національно-патріотичного виховання в Кіровоградській області пройшов в Кіровограді. До участі у семінарі залучено 7 районів області та міста. Учасники обговорювали організацію та проведення таборів з національно-патріотичного виховання в районах області.

Організатори заходу Кіровоградська обласна державна адміністрація, обласна рада та обласний Центр національно-патріотичного виховання.
Олег Вєтров, координатор Центру розповів: «Програма сьогоднішнього семінару побудована так, що учасники мають змогу отримати повну інформацію та матеріали для проведення та організації таборів національно-патріотичного виховання молоді в районах. Під час таборів в районах буде проведено етап всеукраїнської гри «Сокіл-Джура» та вдруге пройдуть заходи обласного проекту з національно-патріотичного виховання «Захисник» під егідою керівника області Сергія Кузьменка.
Так у переліку дисциплін проекту: краєзнавство, топографія, гірська підготовка, стрільба та тактико-спеціальна підготовка, спортивна підготовка, тактична медична, психологічна підготовка та навчання.
До розробки програми обласного національно-патріотичного виховання проекту «Захисник» залучені спеціалісти з різних галузей, а саме: психологічний блок проекту представила Ганна Колєва - координатор Центру медико-психологінчої реабілітації «КОМ-ПАС»
Навчальний блок з тактичної підготовки та стрільби розроблений Гусаком Олександром - заступником голови КООФСТ «Динамо», тактичну медицину проводять діючі інструктори окремого 3 полку спеціального призначення, краєзнавчий блок програми підготував Юрій Митрофаненко – кандидат історичних наук.

В роботі семінару такого формату взяли  участь представники навчальних закладів об’єднаної територіальної громади. Про свої враження та плани розповість методист міського позашкільного закладу Наталя Білан.

Немає коментарів:

Дописати коментар