вівторок, 26 квітня 2016 р.

СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ХІМІЇ

26 квітня 2016 року на базі Паліївської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар. 
Тема семінару: «Використання інтерактивних технологій на уроках природничого циклу. Формування предметних компетенцій у навчанні хімії та біології».
Директор закладу Грек Надія Василівна презентувала роботу педагогічного колективу та познайомила присутніх з організацією навчально-виховного процесу.
Учасники заходу мали можливість познайомитися з досвідом роботи вчителя хімії та біології Сипливої Олени Валентинівни, переглянули засідання екологічного гуртка «Екос» присвяченому річниці Чорнобильської трагедії «Тридцять років смутку і печалі» та урок хімії у 10 класі на тему: «Металічні елементи в природі. Загальні способи добування металів». Урок пройшов на високому фаховому рівні, Олена Валентинівна майстерно представила систему роботи та творчий підхід до навчального процесу.




Заступник з НВР Лескова Тетяна Миколаївна презентувала систему роботи з здібними та обдарованими дітьми вчителів природничого циклу.

Учасники заходу висловили подяку за підготовку змістовного семінару та побажали педагогічному колективу нових творчих злетів та перемог.

Немає коментарів:

Дописати коментар