неділя, 29 травня 2016 р.

СВЯТО МОЛОДОСТІ Й КРАСИ

З 27 по 29 травня, у загальноосвітніх навчальних закладах Маловисківської ОТГ відбулося справжнє свято молодості й краси. Адже саме в ці дні у п’ятьох міських школах пройшли  випускні вечори!
Вулиці міста заполонила молодь і святково одягнені люди, які поспішали підтримати випускників, адже в ці особливі дні вони переступили поріг школи й вступили в доросле життя! Нехай воно буде щасливим для них, нехай збуваються всі їхні юнацькі задуми й мрії.
Цьогоріч у Маловисківській ЗШ №3 І-ІІІ ступенів атестат про повну загальну середню освіту отримав 31 випускник.

У Маловисківській ЗШ №4 І-ІІІ ст. – 13 випускників. Срібною медаллю нагороджена Яцун Юлія.
У Маловисківській гімназії – 29 випускників. Золоті медалі – Колеснік Анастасія і Паливода Марія. Срібною нагородою відзначено Андреєва Андрія.
Олександрівській ЗШ І-ІІІ ступенів атестати про повну загальну середню освіту отримали 6 випускників.
У Паліївській ЗШ І-ІІІ ступенів – 4 випускники.
Шановні учні, дорогі випускники, педагоги і батьки! Сердечно вітаємо вас зі святом! Для 83 випускників випускний вечір особливо радісний і пам’ятний. Адже вони попрощалися зі школою й вирушили у самостійне доросле життя.
Щиро бажаємо вам, шановні випускники 2016 року, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин у майбутній діяльності!
Божого
Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!
Щасти Вам у всьому! В добру путь!

Немає коментарів:

Дописати коментар