середа, 3 травня 2017 р.

Довгоочікуваний шкільний автобус для Маловисківської третьої


28 квітня 2017 року на центральній площі міста Мала Виска було весело і гамірно. Учні шкіл, святково одягнуті  та з гарним настроєм, з нетерпіння поглядали на новий шкільний автобус, який стояв неподалік, прикрашений по-святковому.
Кошти на придбання автобуса виділені з Державного бюджету України в рамках бюджетних видатків на  підтримку освіти в об’єднаних територіальних громадах,  для забезпечення  підвозу  дітей з сільських територій до навчальних закладів, віддалених від їх місця постійного проживання. Придбання автобуса для перевезення учнів  профінансовано з держаного та місцевого бюджету у пропорції  30% (з місцевого ) на 70% (з державного). Загальна вартість шкільного автобуса, придбаного для підвезення учнів громади,  становить  1 млн  450 тис.грн.
Символічний ключ від нового шкільного автобуса урочисто вручив директору Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ступенів Шусь Ірині міський голова Юрій Гульдас. Керівник громади  підкреслив, що  місцева влада робить все можливе для створення належних умов для надання освітніх послуг дітям Маловисківської громади, в т.ч. -  приділяється особлива увага тим, хто проживає у сільській місцевості.  Адже метою громади – рівні можливості для усіх учнів  в процесі здобуття якісної загальної середньої освіти.  До присутніх з словами привітання звернулася також начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Алла Шпак, яка побажала учням успіхів у навчанні .
По закінченню заходу учні шкіл провели перевірку шкільного транспорту на зручність – розташувалися на пасажирських місцях та відправилися до місця навчання – Маловисківської ЗШ №3. Нехай дітям навчається з комфортом!



Немає коментарів:

Дописати коментар