пʼятниця, 6 жовтня 2017 р.

 Лідерами не народжуються - ними стають
Дитячий парламент – це осередок активних, творчих і мрійливих школярів, які не чекають змін, а самі змінюють навколишній світ.  5 жовтня у ДЮЦ «Вись»  школярі обирали голову Маловисківського міського парламенту дітей. На виборах були присутні активісти ЗШ №3, ЗШ №4, Маловисківської гімназії, а також педагоги-організатори міських та сільських шкіл. Приємно, що до цієї події долучилися й містяни із активною життєвою позицією.



Розпочалося все з музичного подарунку від молодіжного гурту "Три кроки над Виссю", який наповнив зал атмосферою драйву та року! Потім було презентовано роботу Маловисківського міського парламенту дітей за минулий рік.



 Із словами підтримки до кандидатів звернулася начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Володимирівна Шпак, яка побажала  успіхів та віри у власні сили. Після цього кандидати презентували свої програми та поспілкувалися із виборцями. Потім відбулося голосування!




 Отож, головою Маловисківського міського парламенту стала Юлія Залєсна (учениця Маловисківської гімназії), заступником – Дмитро Голуб (учень ЗШ №3), а секретарем – Анастасія Бєлова. Команда Маловисківського міського парламенту дітей вітає своїх лідерів із успішним проведенням виборів та бажає продуктивної роботи над реалізацією амбітних проектів!


Немає коментарів:

Дописати коментар