четвер, 21 лютого 2019 р.


       У 2018-2019 році реформа Нової української школи (НУШ) запрацювала в усіх школах країни. НУШ – це освіта нових сенсів, дитиноцентризму і поваги до кожної людини. НУШ - це цікава, практикоорієнтована, безпечна і дружня до дитини школа. Щоб все це стало можливим, учителі  наполегливо працюють, навчаються, створюючи нове освітнє середовище для дітей.
      В рамках заходів по реалізації Нової української школи, з метою обміну досвідом, налагодження співпраці між освітянами сусідніх об’єднаних територіальних громад, 20 лютого 2019 року делегація педагогів Маловисківської ОТГ на чолі з начальником відділу освіти, молоді та спорту Аллою Шпак взяли участь у спільному методичному заході педагогічних працівників закладів освіти Маловисківської та Новоукраїнської ОТГ «НУШ. Один день із життя першокласного вчителя», що проходив на базі Новоукраїнської ЗШ №4.
       Учителі Маловисківської громади, що навчають першокласників, поділилися своїми методичними надбаннями з питання реалізації НУШ під загальною назвою «Заочна подорож. Навчання, що окрилює», а також збагатилися дуже цінним досвідом учителів-першокласників шкіл Новоукраїнської ОТГ. Спілкування було дуже теплим, атмосфера– дружньою і комфортною, а робота – плідною. Дякуємо колегам Новоукраїнської громади за теплий прийом і доброзичливість. До зустрічі на Маловисківщині!









Немає коментарів:

Дописати коментар