четвер, 27 червня 2019 р.


Згідно Рішення Маловисківської міської ради від 03 липня 2018 року №1125 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду директора комунального закладу загальної середньої освіти Маловисківської міської ради Кіровоградської області».
Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади:
директора Маловисківської гімназії.
м. Мала Виска Маловисківського району Кіровоградської області, вул. Князька, 76, Тел. 5-17-32
Оплата праці згідно постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298.
Кваліфікаційні вимоги для кандидатів на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту»: громадянин України; вища освіта не нижче ступеня магістра; стаж педагогічної роботи не менше три роки; організаторські здібності, фізичний і психічний стан, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.
До відділу освіти, молоді та спорту подаються наступні документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України; копія документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста); копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання; довідка про відсутність судимості; мотиваційний лист, складений у довільній формі; інші документи, які підтверджуватимуть професійні та/або моральні якості.
Заяви та документи для участі у конкурсі приймаються з 01 липня 2019 року та протягом 20 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.
Етапи конкурсного відбору будуть проводитись у відділі освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Маловисківської міської ради з 22 по 31 липня 2019 року.
 Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:
-         Перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 20106 року № 988-р;
-         Перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
-         Публічної презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання  відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.
За додатковою інформацією звертатись до відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Маловисківської міської ради: м. Мала Виска, вул.. Спортивна, 8, тел. 5-17-81, e-mail: osvita-mvrada@ukr.net.

Немає коментарів:

Дописати коментар