понеділок, 5 жовтня 2020 р.

 

          Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людянстю.

Саме в першу неділю жовтня усі заклади освіти нашої країни відзначають свято «День вчителя». 5 жовтня 2020 року особливий день для Вас, дорогі вчителі. Святкове вбрання, аромат квітів, кульки, навколо лунає святкова музика і всюди панує святковий піднесений настрій. Учні готують своїм учителям кращі вітання та подарунки.

05.10.2020 р. в актовій залі Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ступенів відбулось урочисте привітання педагогів, нагородження грамотами та подяками. До привітання долучились міський голова Юрій Гульдас та заступник міського голови Алла Жовтило.

Шановні вчителі, щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!







 

Немає коментарів:

Дописати коментар