вівторок, 24 травня 2016 р.

Міська третя школа - що ми про неї знаємо?

Маловисківська третя -  це потужний навчальний заклад, своїми традиціями, досягненнями, методичними розробками талановитими  педагогами  і учнями відомий далеко за межами Маловисківщини.
Нині на цю школу лягає ще більша відповідальність – адже вона стала опорною школою Маловисківської об’єднаної територіальної громади.
Напередодні закінчення навчального року тут відбувся День відкритих дверей.
У гості до міської третьої школи завітали міський голова Ю.Гульдас, представники міськради, відділу освіти, молоді та спорту, батьківського комітету. Гостей зустрічали директор школи Ірина Шусь, заступники директора з навчально-виховної роботи Аліна Самченко та Галина Ільченко, заступник директора з виховної роботи Надія Жолтікова. Презентація закладу розпочалася з привітання школярів,  а потім пролунав гімн третьої школи – «Пісня про рідну школу» , яку разом з дітьми співали і дорослі.
Далі Ірина Шусь презентувала виставку  вишиваних робіт педагогів школи, гості переглянули і виставку здобної випічки, яка користується попитом у школярів (а міська рада придбала  духову шафу для її випікання) та має цілком демократичні ціни, а також живописні роботи юних художників школи.
 
 
У мультимедійному класі відбулася відеопрезентація навчального закладу, яку підготувала  Ірина Шусь.  Директор розповіла дещо з історії школи, кадрове забезпечення закладу,  досягнення педагогів та учнів школи, її гордість  - медалістів, матеріально-технічне забезпечення, заходи з енергозбереження, організацію харчування, проекти в яких заклад брав участь, основні заходи, які проводяться у школі.
 Гості побували на відкритих уроках, оглянули кабінети початкової, середньої та старшої школи, незакінчений ремонт приміщення. А також відвідали волейбольні змагання у  спортзалі, де були присутні батьки.

 
Гості відзначили, що в школі створені відповідні умови для заняття фізичною культурою і спортом.
Як зазначила, начальник відділу освіти , молоді та спорту міської ради Алла Шпак, підсумовуючи роботу Дня відкритих дверей,  тут  уже створено належні умови  для організації  навчально-виховного процесу, але багато ще доведеться зробити. Колектив школи налаштований серйозно впроваджувати в життя реформи  освіти.
Тетяна Андрушко


Немає коментарів:

Дописати коментар