пʼятниця, 17 березня 2017 р.

Молодіжний парламент
 Нині в Україні відбувається стрімкий розвиток молодіжного руху, який об'єднує навколо себе активних і цілеспрямованих особистостей. Зокрема, нещодавно у м. Кропивницькому було створено  «Молодіжний парламент» до  складу якого увійшли 42 депутати,  представники  університетів, технікумів, коледжів, академій. Проект впроваджується за сприяння фонду Ганса Зайделя в Україні, інформаційно-ресурсного центру та під патронатом голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка. 14 березня представники «Молодіжного парламенту» на чолі із керівником проекту Іриною Жаровою завітали до Маловисківського ДЮЦ «Вись» і презентували концепцію своєї діяльності (детальніше на сайті парламенту http://mp.kr.ua/index/the_project_concept.html). Приємно, що серед депутатів є і наш земляк, Олександр Колеснік,  колишній вихованець Маловисківської  ЗШ №3 І-ІІІ ст.
На зустріч завітали начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Маловисківської міської ради Алла Шпак, заступник міського голови  Алла Жовтило, методист Маловисківського ДЮЦ «Вись» Наталя Білан, лідери учнівського самоврядування Маловисківської ОТГ, а також лідери учнівського самоврядування Маловисківського району.
Депутати «Молодіжного парламенту»  поділилися досвідом реалізації соціальних проектів і наголосили на важливості формування  команди однодумців, адже тільки об'єднуючись люди можуть робити корисні суспільні справи.
Для школярів така зустріч є мотиваційною, бо дивлячись на успішних депутатів «Молодіжного парламенту» у них є стимул розвиватися і бути справжніми лідерами своїх навчальних закладів.


Немає коментарів:

Дописати коментар