пʼятниця, 21 квітня 2017 р.

Виставка-конкурс "Великодня казка"

До свята ВЕЛИКДНЯ у Маловисківському ДНЗ « Ромашка»  проводилася
ВИСТАВКА –  КОНКУРС « ВЕЛИКОДНЯ  КАЗКА»,
з метою виховання у дітей та дорослих  повагу до національних звичаїв і традицій, потребу дарувати людям радість своєю творчістю, розвивати   ініціативу творчості дітей, батьків, педпрацівників.
Родини наших вихованців прийняли активну участь у виготовленні експонатів виставки.  На виставці були представленні:
-   площинні, напівоб'ємні та об'ємні, у вигляді малюнку, аплікації, вишивки, вироби  з бісеру, природних та будь-яких інших цікавих матеріалів, змішані  техніки;
-  писанки,  крашанки, мальованки, крапанки;
- Писанкові композиції (Великоднє деревце, Великодній кошик);
- Великодній рушничок (вишивка);
- Великодній віночок (плетіння).
Жюрі, у складі  завідувача ДНЗ Зовви.М. , методиста ДНЗ РадзієвськоїЛ.І.     та музичного керівника Сідлецької Н.А. , переглянули експонати , прийшли до висновку, що всі роботи зроблені з любов’ю, з фантазією та креативністю , що унеможливлює визначити одну роботу-переможця. І тому переможців визначили по кількості учасників в кожній групі .
Самими активними були вихованці (та їхні батьки) середньої групи № 1   (вихователь Балан Н.І.) – вони посіли почесне перше місце . На другому місці – молодша група № 2 (вихователь Булашенко К.П.) та ясельна група ( вихователь Дорогань В.В. ) , середня група № 2 (вихователь Повшебна О.А.), а молодша група № 1 та старша група – на третьому місці.
Переможцям було вручено диплом та приз, а всім учасникам  було оголошено щіру подяку за  участь у заході.

Немає коментарів:

Дописати коментар