неділя, 12 листопада 2017 р.

          У ДНЗ № 5 «Чебурашка» з 06 листопада по 10 листопада 2017 року було проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «Сірники не чіпай – вогонь не закликай!»
      Вихователі всіх вікових груп згідно плану заходів проводили з дітьми тематичні заняття, дидактичні, сюжетні, театралізовані, конструктивно-будівельні ігри з елементами безпеки життя, конкурси, естафети, прогулянки, читання творів художньої літератури відповідної тематики, аналіз небезпечних ситуацій та правила поведінки.
     Щоденно проводились спостереження, бесіди, обговорення ситуацій, ігри-тренінги, ігри-драматизації, сюжетно-рольові ігри, дослідницька та практичні діяльність. Вихователі підготували рекомендації, поради для батьків, проводились різні види просвітницької роботи з питань безпеки життєдіяльності дитини.
     Для дітей була організована зустріч з лейтенантом служби цивільного захисту провідним фахівцем Маловисківського РВ У ДСНС України в області Разілевичем А.С. Дуже цікавою і повчальною була розповідь фахівця. Діти ще раз пригадали правила поводження з вогнем, а також дії в екстремальних ситуаціях та засоби індивідуального захисту.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар