понеділок, 19 березня 2018 р.


На базі Олександрівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Маловисківської міської ради відбувся семінар-практикум учителів української мови і літератури та зарубіжної літератури.
        Урок з української мови  у 8 класі провела вчитель І категорії Кравченко О.М. Вчитель використовувала інтерактивні методи навчання і дітям було цікаво працювати.
        Урок зарубіжної літератури в 6 класі провела учитель Ємельяненко С.М.  Тема уроку «Сліпий музикант». Пошук Петром Попельським  свого місця у світі. Світлана Миколаївна майстер своєї справи, використала багато цікавого матеріалу  застосовувала життєві компетентності, звернула увагу дітей на людей з «особливими освітніми потребами». Учні з захопленням працювали на уроці.
     Вчителі школи разом зі своїми учнями провели літературно-мистецьку годину «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття» використали декорації, артистичну майстерність.
     Тренінг «Крок до педагогічної майстерності» провела керівник ММО учителів української мови і літератури та зарубіжної літератури Панченко О.М.  Оксана Миколаївна застосувала багато вправ завдяки, яким кожен вчитель зміг розширити у собі творчий потенціал.
      На завершення учасники семінару підбили підсумки  та побажали учасникам творчих злетів!

















Немає коментарів:

Дописати коментар