пʼятниця, 22 квітня 2016 р.

Засідання Всеукраїнського клубу «Директор школи»

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Маловисківської міської ради Шпак А.В., завідувач міським методичним кабінетом Мельчуцький В.Г. разом з директором Маловисківської ЗШ № 3 І-ІІІ ступенів Шусь І.С. взяли участь у засіданні Всеукраїнського клубу «Директор школи», що проводився 22 квітня 2016 року в м. Києві асоціацією керівників шкіл України спільно з відділом економіки та управління загальною середньою освітою Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України і Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» за підтримки та сприяння Міністерства освіти і науки України.
Перед присутніми виступили з привітаннями президент Національної академії наук України, академік, доктор педагогічних наук, професор – Кремень Василь Григорович, директор Інституту педагогіки НАПН України, доктор педагогічних наук, професор – Топузов Олег Михайлович, заступник директора департаменту загальної середньої освіти Міністерства освіти і науки України – Бєскова Наталія Володимирівна.
Тема засідання Всеукраїнського клубу:  «Науково – методичні засади управління громадсько – активними школами».
Були обговоренні важливі і актуальні питання в двох напрямках:
«Громадсько-активна школа в контексті технологічних змін інформаційного суспільства» та «Практико-орієнтовані моделі ГАШ в демократичному дискурсі».
Директор Маловисківської ЗШ №3 І-ІІІ ступенів Шусь Ірина Станіславівна стала членом асоціації керівників шкіл.
В кінці засідання були підведені підсумки та врученні сертифікати учасникам засідання клубу «Директор школи».
Під час поїздки маловищани відвідали Майдан Незалежності, пам’ятний знак героям Небесної сотні та поклали квіти герою – земляку Віктору Чміленку.
 



Немає коментарів:

Дописати коментар