вівторок, 23 серпня 2016 р.

День державного прапора в Олександрівській школі

Гарною традицією  в Олександрівській школі стало відмічати День державного прапора України.  І цього року юні олександрівці, усміхнені, радісні, з вірою у мирне майбутнє  своєї держави розповідали, що для них значить синьо – жовтий стяг, як вони люблять рідну землю.
Під синьо - жовтим стягом 16 односельців – земляків відстоювали і відстоюють незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Гордо тримав прапор учень 5 класу Прокопов Вадим, батько якого Прокопов  Дем’ян нещодавно повернувся із зони АТО. Кращі учні школи: Кочерещенко Володимир, Набухотня Марія, Зейналова Руслана, Захаров Максим, Ковальчук Павло, Клочко Анастасія виконали церемонію підняття прапора, яка запроваджена в школі з минулого року.
Діти тримали свої долоньки біля сердечок, наповнених патріотизмом, коли звучав гімн України та у мирну блакить піднімався прапор.
В Олександрівці проживають люди різних національностей: українці, росіяни, азербайджанці, гагаузи, білоруси. І всі вживаються мирно.
Під слова пісні:
У мене є одна – єдина одвічна радість і жура.
Ти будеш жити, Україно, країна щастя і добра
діти взялися за руки  і виконали флеш – моб.
Юні козачата оплесками підтримали «Козацький марш», який прозвучав у виконанні учасниць художньої самодіяльності СБК Симоненко Лідії й Назаренко Людмили та художнього керівника СБК Бровченка Володимира.

У святі взяли участь депутат міської ради Прилуцький Микола, колектив Олександрівського НВК, сільської управи та жителі села.  До присутніх зі словами привітання звернувся виконуючий обов’язки сільського старости Кашпуровський Олександр.

Немає коментарів:

Дописати коментар