пʼятниця, 21 жовтня 2016 р.

СВЯТО ОСЕНІ В ДНЗ «РОМАШКА»

Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. В Маловисківському ДНЗ «Ромашка» стало традицією проводити Свято Осені. Цього року воно пройшло 20 жовтня під назвою «Осіння казка», і своєю змістовністю та різноманітністю спонукало піднесенню святкового настрою всіх присутніх у прикрашеній з  любов’ю залі.
Поринаючи в осінню святкову атмосферу, діти всіх груп гарно декламували вірші, співали пісні. Учасники свята виконали таночки з листочками, жовтими стрічками та іншими осінніми атрибутами.
Не обійшлося і без сюрпризного моменту. Радісною несподіванкою був прихід Півника та мишенят Круть та Верть. Вони весело розважали дітей, бавилися з ними у різні ігри та проводили спортивні естафети, перетягували канат.
А чарівна леді Осінь покружляла з малюками в осінньому хороводі з листочками. Весела казка про Півника та мишенят закінчилась появою гарного, рум’яного, духмяного, величезного короваю, яким вони пригостили дітлахів та всіх працівників садочка. Від Осені маленькі артисти також отримали солодкі гостинці.


 
Святкова атмосфера, краса оформлення приміщення, вміло підібраний репертуар - все це сприяло тому , щоб наше осіннє дійство пройшло яскраво і незабутньо!!!

Л.І.Радзієвська

Методист ДНЗ «Ромашка»

Немає коментарів:

Дописати коментар