четвер, 20 жовтня 2016 р.

У ДНЗ №5 «Чебурашка» проходив тематичний тиждень «Любимо Україну»

У Маловисківському ДНЗ №5 «Чебурашка» З 10 по 13 жовтня 2016 року  проходив тематичний тиждень «Любимо Україну», присвячений  Дню захисника України та Дню українського козацтва.
Протягом тижня була проведена велика робота по підготовці до  проведення   свята  Захисника Вітчизни та українського козацтва. Вихователі дитячого садка, як на протязі року так і під час тематичного тижня застосовують найрізноманітніші форми роботи з дітьми: тематичні заняття: «Ми маленькі козачата», «Герої твої Україно»; читання творів про службу в Армії, про життя козаків, перегляд тематичних картин та мультфільмів про козаків та військових;бесід; слухання грамзаписів; розучування віршів та пісень;проведення сюжетно-рольових ігор з воєнної тематики; екскурсії до пам'ятника загиблим воїнам, меморіальної дошки загиблому воїну АТО; малювання на  тему «Моя Україна», «Ми діти  козацького роду».
Дуже урочисто, цікаво  та весело пройшли заплановані на ці дні заходи. Активними учасниками цих заходів  були працівники дошкільного закладу, вихованці, батьки, та  захисники України учасники АТО, батьки вихованців – Рачкован Є.О.,Коротков О.В.,Захарчук А.М. До дітей звернувся Учасник АТО Рачкован Є.О. Діти старших груп підготували святковий концерт, який розпочався Гімном України. Вихованці розповідали вірші про Україну, співали пісні, виконували таночки. Гості дуже весело та гучно аплодували дітям, дякували за подарунки. 


Під час заходів проводились змагання між вихованцями різних груп «Козацькі забави». Діти гралися в гру «Хто швидше збере сонечко»,естафета «Перешкоди на шляху», гра « Хто швидше збере багаття та зварить картоплю», гра «Стрибки на м’ячах-кониках», був виконаний український танок та пісня.

 

 


Ми впевнені, що наші вихованці стануть справжніми патріотами нашої Батьківщини. 

Немає коментарів:

Дописати коментар