понеділок, 12 червня 2017 р.

Учні Маловисківської ЗШ №4 – учасники дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у місті Кропивницькому

 З 8 по 12 червня 2017 року у місті Кропивницькому відбувся п'ятиденний збір дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Цього року Маловисківську міську об’єднану територіальну  громаду  представляла команда «Майбутнє козацького народу» Маловисківської ЗШ №4 І – ІІІ ступенів у складі Панасенко Анастасії, Драної Юлії, Геращенка Максима, Черського Андрія, Шевченка Ярослава, Друмашка Ярослава, Сологуба Євгена та   Гнатушенка Андрія.  У змаганнях взяло участь 29 роїв (300 учасників). У ході змагань для учасників було організовано тренінги та проходження випробувань.

До програми збору ввійшли такі завдання:«Впоряд», «Ватра», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Стрільба», «Таборування», «Відун», «Візитівка рою» та «Добре діло». Змістовна програма дала можливість охопити всі сфери дозвілля джур і проявити їх різнобічні здібності: артистичність, спортивну підготовку, вміння виконувати вправи в строю, стріляти з пневматичної зброї, проходити туристську смугу перешкод, демонструвати знання історії свого народу та інші. До того ж дітибрали участь утренінгах з психології та національно-патріотичного напрямку; джури грали в командні ігри, спілкувались у колі друзів біля вечірньої ватри, переглядали художні фільми та приймали участь в майстер класі з панкратіону.
За час перебування на зборі діти дуже здружились між собою, познайомилися з джурами  інших територій, обмінялися номерами телефонів, отримали масу задоволення та гарні спогади.
Тренерами команди « Майбутнє козацького народу» були вчителі Маловисківської ЗШ №4 Яриш Володимир Віталійович та Іващенко Богдан Русланович.

Немає коментарів:

Дописати коментар