понеділок, 17 жовтня 2016 р.

День захисника України в ДНЗ "Ромашка"

З 10.10. по 13.10. 2016 року у Маловисківському ДНЗ «Ромашка» проходили заходи, присвячені Дню українського козацтва та Дня захисника України.
Протягом усього навчального року, а особливо у дні підготовки та проведення  до свят Захисника Вітчизни та українського козацтва вихователі нашого садочка застосовують найрізноманітніші форми роботи з дітьми: читання творів про службу в Армії, про життя козаків, перегляд тематичних картин, слухання грамзаписів, розучування віршів, проведення сюжетно-рольових ігор з воєнної тематики, екскурсії до пам'ятника загиблим воїнам, малювання на тему. «Ми роду козацького діти».
Дуже урочисто, цікаво та весело пройшли заплановані на ці дні заходи, Активними учасниками цих заходів були працівники дошкільного закладу, вихованці, батьки, та справжній захисник України учасник АТО, татко вихованця – Снопков С.В. 
Під час розважальних заходів  проводилися чисельні змагання між вихованцями різних груп закладу, метою яких було показати маленьким козачатам, яким повинен бути справжній чоловік, підкреслити його важливі риси характеру та спритність, волю, силу та мужність. 
Діти перетягували канат, стрибали у мішках, бігали наввипередки у козацьких чоботах та билися на подушках. Поруч з представниками найсильнішої половини людства на нашому святі були присутні маленькі козачки – берегині роду, та їх мами, які навчали хлопчиків буденній справі, допомагали накривати столи, прибирати в оселі, робити зачіски.
На святковому концерті виступали вихованці як старшої групи, так і молодших та середніх груп нашого садочка. Діти виконали таночки «Як у нас на Україні», «Гоп-гоп гопачок», флеш-моб «Діти України», заспівали віночок українських пісень, всі разом, і діти і дорослі, виконали пісню «Україна – мати». Маленькі артисти отримали гучні оплески, щирі усмішки запрошених гостей та  солодкі подарунки.

Минуло свято, але ми впевненні, що ті зерна знань та любові до своєї Батьківщини, гордості за свій народ, закладені нами, обов’язково зростуть, і наші вихованці стануть справжніми громадянами великої держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар