понеділок, 24 жовтня 2016 р.

АВТОРСЬКИЙ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ВІДОМОГО ПЕДАГОГА, ДОКТОРА ПСИХОЛОГІЇ Ш.О.АМОНАШВІЛІ

13-14 жовтня у залі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова пройшов авторський навчальний семінар відомого педагога, доктора психології Ш.О.Амонашвілі «Психолого-педагогічне забезпечення особистісно-орієнтованої освіти на засадах гуманної педагогіки». 
Учасниками семінару стали представники Маловисківської ЗШ№3: заступник директора школи з НВР Ільченко Г.А. та вчитель початкових класів Лисенко О.М.
На початку роботи до присутніх звернувся Хобзей  Павло Кузьмович – заступник Міністра освіти і науки України. Він привітав учасників семінару та наголосив на тому, що школа потребує великих змін, що до школи  мають прийти вчителі нового мислення, вмотивовані та творчі. Слова привітань звучали від президента Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації Гуманної Педагогіки Крука Станіслава Леонідовича, ректора НПУ ім. М.П.Драгоманова, професора кафедри філософії Андрущенка Віктора Петровича, представників делегацій із різних областей України.
Після урочистої частини почалося знайомство з гуманною педагогікою Ш. О. Амонашвілі: з перших вуст, протягом двох днів - унікальна можливість «доторкнутися» до справжнього майстра, великого педагога, мудрого, щирого, справжнього ВЧИТЕЛЯ! 


Немає коментарів:

Дописати коментар