пʼятниця, 26 травня 2017 р.

Відкриття актової зали у Маловисківській ЗШ №3 І-ІІІ ступенів

26 травня 2017 року,  в Маловисківській ЗШ №3  І-ІІІ ступенів відбулося відкриття актового залу після проведення ремонтних робіт. Адміністрація закладу спільно з учнівським та педагогічним колективом організували свято,  на яке запросили батьків, випускників школи освітян міста та громади, виконавчий комітет та  депутатів Маловисківської міської ради.



Радість учнів та вчителів була щирою від того, наскільки  в навчальному закладі, де навчається понад півтисячі учнів,  тепер гарні умови  для проведення загальношкільних заходів .  Цього так чекали як діти, так і вчителі,  і нарешті  це сталося.
«Все найкраще – дітям» – не просто гасло   міської ради, підкреслив у вітальному слові до присутніх міський голова Юрій Гульдас, це справи, завдяки яким дійсно створюються належні умови для навчання та відпочинку підростаючого покоління, і така робота буде продовжуватися в громаді  і надалі.   
 На заході також виступила Алла Шпак - начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому міської ради, яка подякувала усім  - голові громади, міській раді, депутатам, виконавцям ремонтних робіт,  за розуміння потреб дітей  у ході  здобуття середньої освіти, і сприяння у реалізації такого вартісного проекту як ремонт актового залу.
 Директор ЗШ №3 Ірина Шусь отримала від міського голови символічний ключ від актового залу та підкреслила, що долучить  його до колекції ключів відремонтованих приміщень, які вже є та ще будуть від найбільшої у Маловисківській  громаді - школи. 
За задумом ініціаторів проведення ремонту , дане приміщення  у подальшому  буде використовуватися і для проведення заходів  інших навчальних закладів. Зокрема  завтра, 27 травня, планується проведення урочистого випускного для вихованців  ДНЗ  «Ромашка» (завідуюча Зовва Н.М.), на який запрошуються  батьки, рідні  випускників  дитячого садочка та усі бажаючі. Як пояснили  батьки і вихователі ДНЗ «Ромашка», у приміщенні  дитсадка немає такого просторого залу, у якому розмістилися  б усі бажаючі побувати на випускному,  так як кількість випускників - понад чотири десятки дітей.  Адміністрація ЗШ №3 охоче погодилася надати приміщення на потреби дошкільнят для проведення першого для них випускного. Початок випускного у ДНЗ «Ромашка» у приміщенні актового залу Маловисківської ЗШ №3. Випускники Маловисківської  ЗШ №4 також  мають наміри провести урочистості випускного у ново відремонтованому актовому залі . Отже, зал буде використовуватися на потреби громади .

Немає коментарів:

Дописати коментар