понеділок, 22 травня 2017 р.

АНГЛІЙСЬКА ДЛЯ МАЛЯТ В ДНЗ "РОМАШКА"


В ДНЗ «Ромашка» відбулося відкрите підсумкове заняття гуртка «Англійська для малят» ( керівник Я.В.Сільман) за участю педагогів із ЗШ №3 І-ІІІ ст., ДНЗ «Чебурашка»  та методиста відділу освіти , молоді та спорту  А.В. Драної. Під час заняття викладач в ігровій формі закріпила з дітьми середньої групи ( 5-й рік життя) знання з розділів «Овочі та фрукти», «Іграшки», «Пори року». Було використано багато наочності і атрибутів до ігор (виготовлених власноруч ). Діти вправно виконували всі завдання педагога і показали високий рівень знань англійської мови, згідно свого віку та відповідно до вимог навчальних програм «Граючись учимось» та «Цікавинка».
Присутні заступник директора з НВР та вчитель початкових класів Маловисківської ЗШ №3 Ільченко Г.А. та Усенко З.М.  поділилися враженнями від побаченого  та зазначили про доцільність вивчення іноземної мови в дошкільному віці, про використання дітьми набутих знань в початковій школі. Колеги з ДНЗ «Чебурашка» поділилися власним досвідом роботи гуртка іноземної мови.

 Методист відділу освіти, молоді та спорту  А.В.ДРАНА підвела підсумок  даного заходу і націлила педагогів міста на подальшу співпрацю ДНЗ та ЗШ міста і поширення досвіду гурткової роботи в інших дошкільних закладах, побажала присутнім  натхнення та  наполегливості у їх нелегкій, але цікавій праці.




Немає коментарів:

Дописати коментар