вівторок, 24 жовтня 2017 р.

23 жовтня 2017 року відбувся семінар психологів Маловисківської громади у Маловисківській гімназії. Психологи мали змогу поділитись досвідом роботи з учнями та відвідати тренінг на тему: «Ми єдина команда», що проводився з учнями 5-го класу. На даному занятті було представлено ряд тренінгових вправ з комадоутворення та згуртування учнівського колективу.
На початку проводилась вправа-привітання «Ім’я-рух». Учням необхідно було представитись додаючи простий рух, а всі інші повинні повторити.
Учням давались завдання, що передбачало тренування вміння давати позитивний зворотній зв'язок, починаючи такими словами: «Добре, що ти прийшов, тому що…». На більш ближче знайомство одне з одним та розвиток відповідальності була запропонована вправа «Посудомийна машина». Кожен з учасників придумував собі асоціацію з посудом, а всі інші повинні були стати «щіточками», і за певною інструкцією «помити посуд».

Вцілому тренінг зорієнтований на співпрацю та взаємодопомогу, розвиває вміння встановлювати контакт на вербальному та невербальному рівні, вміння ефективно взаємодіяти та формує сприятливий соціально-психологічний клімат у класі.



Немає коментарів:

Дописати коментар