понеділок, 23 жовтня 2017 р.

 «Світ громад». Грають школярі
          За ініціативи голови Маловисківського міського парламенту дітей  Залєсної Юлії 19 жовтня на базі ДЮЦу «Вись», члени  парламенту зіграли у цікаву гру "Світ громад. Акселератор". Доречі, Юлія є сертифікованим тренером і пройшла спеціальне навчання для того,  аби мати можливість керувати процесом гри. 
Учасники обрали сценарій за яким потрібно створити здорову і щасливу громаду. Важливо, що у процесі усі усвідомили, що виграти можна тільки об′єднавшись, інакше гра може бути нескінченною. Займалися підприємницькою діяльністю, платили податки, ходили на Дні народження, потрапляли у різні життєві обставини. Завершили гру через 2,5 години. За цей час поспілкувалися, навчилися стратегічно мислити та брати на себе відповідальність у ситуаціях,  максимально наближених до реального життя. Спасибі нашим  партнерам ГО «Фонд розвитку ініціативи громади»   за підтримку та допомогу в проведенні гри.
P.S Маловисківський міський парламент дітей планує  регулярно проводити гру #СвітГромад на базі ДЮЦу. Тому запрошуємо приєднатися всіх бажаючих школярів, активних громадян та тих, кому не байдужий розвиток своєї громади.

Вікторія Румянцева,

координатор Маловисківського міського парламенту дітей


Немає коментарів:

Дописати коментар